Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Работни позиции

ПочетнаЗа НасРаботни позиции
ПочетнаЗа НасРаботни позиции
single image

ЗДРАВО! NEXUS ESPORT ИМА ПОТРЕБА ОД:

Подолу наведените ни се нај неопходни работни позиции за да можеме да го комплетираме нашиот тим. Доколку се пронаоѓате во некоја од долу наведените позиции и сакате да бидете дел од нашиот тим ве молиме да ни испратите инфо кое може да го направите преку нашиот контакт дел од страната.

ПОТРЕБНИ ПОЗИЦИИ

  • Администратори за водење на натпреварите.
  • Кастери за натпреварите.
  • Водител/ка за натпреварите и за интервјуирање.
  • Судии за спроведување на правилата за играње.
  • Техничари за спроведување на натпреварувањето.

процент на ангажман

СЛЕДЕТЕ НЕ НА СОЦИАЛНИВЕ МРЕЖИ

facebook

twitter

Twitch

youtube