Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Квалификациони турнири за NEXUS challenger series

ПочетнаНовостиCounter Strike : GOКвалификациони турнири за NEXUS challenger series
ПочетнаНовостиCounter Strike : GOКвалификациони турнири за NEXUS challenger series

Квалификациони турнири за NEXUS challenger series

posted in Counter Strike : GO by Ilija "hawkeyE" Strezovski

Почитувани гејмери и гејмерки, чест ни е да ги објавиме официално датумите за двата квалификациони турнири за NEXUS challenger series лигата.

Пријавувањето за првиот квалификационен турнир е веќе во тек и трае до 18.06.2017 година до 00:00 часот. Сите тимови кој се заинтересирни може да се пријават преку нашата контакт форма. 

Првиот квалификационен турнир ќе се игра од 20.06.2017 до 23.07.2017. На 19.06.2017 ќе биде објавено и кој со кого ќе игра исто така ќе бидат детално пишани датумите и саатите кога ќе се играат утакмиците. Нема отстапување од датумот и времето. Сите пријавени тимови мора да бидат во лоби ( Server IP ќе се додели на 19.06.2017 ) 15 минути пред да почне утакмицата. Најстрого се забранува каснење за тоа однапред ќе бидат доделени датумите и кој тим против кој ќе игра. Пријавувањето за вториот квалификационен турнир исто така е во тек и трае до 16.07.2017 година до 00:00 часот. Сите тимови од првиот квалификационен турнир што не се квалификувале во лигата ќе имаат шанса да играат повторно и да се обидат да се квалификуваат преку вториот турнир. 

Вториот квалификационен турнир ќе се игра од 18.07.2017 до 21.07.2017. На 17.07.2017  ќе биде објавено и кој со кого ќе игра исто така ќе бидат детално пишани датумите и саатите кога ќе се играат утакмиците. Нема отстапување од датумот и времето. Сите пријавени тимови мора да бидат во лоби ( Server IP ќе се додели на 17.07.2017 ) 15 минути пред да почне утакмицата. Најстрого се забранува каснење за тоа однапред ќе бидат доделени датумите и кој тим против кој ќе игра. 

На сите заинтересирани тимови им пожелуваме среќа и се гледаме на турнирот 

GL & HF

02 06, 17

about author

 

 

 

 

post a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.