Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Квалификациони турнири во League of Legends на Nexus Championship Series

ПочетнаНовостиLeague of LegendsКвалификациони турнири во League of Legends на Nexus Championship Series
ПочетнаНовостиLeague of LegendsКвалификациони турнири во League of Legends на Nexus Championship Series
Квалификациони турнири во League of Legends на Nexus Championship Series

Квалификациони турнири во League of Legends на Nexus Championship Series

posted in League of Legends by Hristijan "Getro" Vasilevski

Почитувани гејмери и гејмерки чест ни е да ги објавиме датумите за четирите квалификациони турнири на NCS.

Пријавувањето за првиот квалификационен турнир е веќе во тек и трае до 09.07.2017 до 23:59. Сите тимови кој се заинтересирани можат да се пријават преку нашата контакт форма.

Пријавувањето за вториот квалификационен турнир ке биде до 30.07.2017 до 23:59. Сите кој нема да успеат да се квалификуваат на првиот турнир ке можат да го направат тоа на вториот квалификационен турнир.

Датите за третиот и четвртиот турнир ке бидат дополнително објавени на нашата официјална страница.

 

24 06, 17

about author

 

 

 

 

post a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.