Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

НАЈНОВА ВЕСТ: Наместо турнирот LOL - Се организира DOTA2 натпреварување!

ПочетнаНовостиLeague of LegendsНАЈНОВА ВЕСТ: Наместо турнирот LOL - Се организира DOTA2 натпреварување!
ПочетнаНовостиLeague of LegendsНАЈНОВА ВЕСТ: Наместо турнирот LOL - Се организира DOTA2 натпреварување!
НАЈНОВА ВЕСТ: Наместо турнирот LOL -  Се организира DOTA2 натпреварување!

НАЈНОВА ВЕСТ: Наместо турнирот LOL - Се организира DOTA2 натпреварување!

posted in League of Legends by Hristijan "Getro" Vasilevski

Почитувани поради премногу малата заинтересираност за LOL, Ве известуваме дека турнирот за LOL ке биде одложен на неопределено време.

Nexus им се заблагодарува за пријавата и желбата за натпреварување но и длабоко им се извинува на досега пријавените екипи за LOL поради откажувањето. Се надеваме дека во блиска иднина ке успееме да најдеме начин како да го зголемиме учеството на повеке екипи за да се спроведе успешен и компетитивен турнир.

Наместо него Nexus ке организира натпреварување во DOTA2 со истиот фонд на награди како LOL I CS:GO. Форматот на натпреварувањето ке биде поделено во 3 фази. Прв и втор квалифаер и лига. Полуфиналистите од првиот и вториот квалифаер ке се пласираат за лигата каде ке има разигрување секој со секој и најдобро пласираните 4 тима ке играат на завршниот турнир на 25/26.11.2017.

Со почит Nexus.

11 07, 17

about author

 

 

 

 

post a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.