Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Почитувани денес почна 2 дел од Квалификациите за CS:GO

ПочетнаНовостиCounter Strike : GOПочитувани денес почна 2 дел од Квалификациите за CS:GO
ПочетнаНовостиCounter Strike : GOПочитувани денес почна 2 дел од Квалификациите за CS:GO
Почитувани денес почна 2 дел од Квалификациите за CS:GO

Почитувани денес почна 2 дел од Квалификациите за CS:GO Издвоено

posted in Counter Strike : GO by Hristijan "Getro" Vasilevski

Почитувани денес почна 2 дел од Квалификациите за CS:GO Досега изиграни има три натпревари во кои ги презентираме следните резултати:


teamHeTiiC vs Shkupi5 8:16
PRILEP vs PORTERGEI5T 16:0 службена бидејќи играчот на PORTERGEI5T Sheen не успеа на време да се приклучи и покрај 15 минути доделени од организацијата на Nexus.
eLines vs RKZN eSports завршија со резултат 16:5 за eLines каде Swift беше top Fragger и придонесе доволно за нивна победа.

Во продолжение ги гледаме моментално fsociety.cs vs ErasƎ кои во живо можете да ги пратите на следните линкови
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=GLZk2ruIRbg
Twitch: https://www.twitch.tv/nexusesportmk

Qualifier2 CS:GO


18 07, 17

about author

 

 

 

 

post a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.