Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Новости

Дали сте подготвени?

posted in Новости by Ilija "hawkeyE" Strezovski

Ни преставува голема чест и задоволство да бидете дел од почетокот на нашата организација која се стреми да го подобри е-спортот во Македонија и да го крена на едно повисоко ниво. Како почеток во нашата работа ќе реализираме еден многу обилен но истот така и интересен проект за сите гејмери и гејмерки во Македонија.

read the rest

08 Мај, 17