Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Ilija "hawkeyE" Strezovski

ПочетнаНовостиIlija "hawkeyE" Strezovski
ПочетнаНовостиIlija "hawkeyE" Strezovski

Дали сте подготвени?

posted on Мај 08, 2017 by Ilija "hawkeyE" Strezovski posted in Новости

Ни преставува голема чест и задоволство да бидете дел од почетокот на нашата организација која се стреми да го подобри е-спортот во Македонија и да го крена на едно повисоко ниво. Како почеток во нашата работа ќе реализираме еден многу обилен но истот така и интересен проект за сите гејмери и гејмерки во Македонија.

read the rest