Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Контакт

ПочетнаКонтакт
ПочетнаКонтакт

Контакт NEXUS

НЕКОЛКУ ЗБОРА ЗА НАС

Како млади луѓе следејќи ги анализите и податоците на брзиот раст на е-спортот во светот сметаме дека како една гранка треба да биде имплементирана според светски стандарди и кај нас во Р.Македонија. Има многу релевантни факти и докази за тоа како е-спортот ја поминал Музичката индустрија, и блиску има достигнат раст до Филмската индустрија.

Контакт инфо

Ѓуро Стругар 15/а, 1000 Скопје, Македонија

+389-23280-919

info@nexus-esport.com

CS:GO ПРИЈАВА

Сопственик на тимот може да биде правно лице (компанија/организација) или физичко лице (некој од играчите). 

Кратка биографија за тимот, во стилот кога е формиран дали има достигнувања некој, колку години постои.

Контакт личност од тимот ќе биде задолжена за комуникација помеѓу Nexus и тимот.

Капитенот на тимот мора да биде активен играч и во првата постава на тимот. Негова обрска ќе биде комуникација помеѓу админите и играчите во смисла да има потреба од пауза, да објасни зашто бараат пазуа доколку е потребна, и да го организира тимот на време да биде пред да започне утакмицата.

Пријавување на првата постава на тимот. 

Според нашите правила тимовите не се приморани да пријават резерва. Тимовите што имаат резевни играчи имаат право на две резерви  и еден тренер/менаџер.

Тимовите што нема да пријават резервни играчи а во текот на натпреварувањето ќе побараат ќе добијат санкции.

League of Legends Пријава

Сопственик на тимот може да биде правно лице (компанија/организација) или физичко лице (некој од играчите). 

Кратка биографија за тимот, во стилот кога е формиран дали има достигнувања некој, колку години постои.

Контакт личност од тимот ќе биде задолжена за комуникација помеѓу Nexus и тимот.

Капитенот на тимот мора да биде активен играч и во првата постава на тимот. Негова обрска ќе биде комуникација помеѓу админите и играчите во смисла да има потреба од пауза, да објасни зашто бараат пазуа доколку е потребна, и да го организира тимот на време да биде пред да започне утакмицата.

Пријавување на првата постава на тимот. 

Според нашите правила тимовите не се приморани да пријават резерва. Тимовите што имаат резевни играчи имаат право на две резерви  и еден тренер/менаџер.

Тимовите што нема да пријават резервни играчи а во текот на натпреварувањето ќе побараат ќе добијат санкции.

DOTA 2 Пријава

Сопственик на тимот може да биде правно лице (компанија/организација) или физичко лице (некој од играчите). 

Кратка биографија за тимот, во стилот кога е формиран дали има достигнувања некој, колку години постои.

Контакт личност од тимот ќе биде задолжена за комуникација помеѓу Nexus и тимот.

Капитенот на тимот мора да биде активен играч и во првата постава на тимот. Негова обрска ќе биде комуникација помеѓу админите и играчите во смисла да има потреба од пауза, да објасни зашто бараат пазуа доколку е потребна, и да го организира тимот на време да биде пред да започне утакмицата.

Пријавување на првата постава на тимот. 

Според нашите правила тимовите не се приморани да пријават резерва. Тимовите што имаат резевни играчи имаат право на две резерви  и еден тренер/менаџер.

Тимовите што нема да пријават резервни играчи а во текот на натпреварувањето ќе побараат ќе добијат санкции.

Додатни информаци за ТИМОТ

Контакт за ЗА ДА СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ТИМОТ

Се што треба да направите е да ја пополните оваа контакт форма и наш преставник ќе ве контактира.