Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Партнери

ПочетнаПартнери
ПочетнаПартнери

Наши Партнери

Нашите партнери кој го подржаа проектот. Голема благодарност до партнерите што земаа учевство во поткревање на свеста на Е-СПОРТОТ во Македонија и секој на свој начин ни даде поддршка.

 

Општина Центар

Општина Центар

Општина Центар е една од десетте општини во Скопје, главниот град на Република Македонија и претставува централно јадро на градот и на целата држава. Најзините жители со љубов ја нарекуваат и срцето на Скопје, бидејќи се наоѓа во најубавиот дел од градот.

Македонски Телеком

Македонски Телеком

Македонски Телеком како еден од најзначајните играчи во македонското деловно опкружување има одговорност да постави стандарди и да биде движечка сила во развојот на општеството. Нашата мисија е да го збогатуваме и унапредуваме квалитетот на животот на граѓаните во Република Македонија, а во истовреме да ја подобруваме и средината во којашто работиме. Затоа, континуирано поддржуваме значајни културни и спортски настани, донираме и инвестираме во образованието, здравството, социјалната и детската заштита, притоа промовирајќи ги универзално прифатените вредности за општествена одговорност.

Civaica Mobilitas

Civaica Mobilitas

Цивика мобилитас е програма на Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ) за поддршка на граѓанското општество во Македонија, која ја ја спроведуваат НИРАС од Данска, Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) од Македонија и Шведскиот институт за јавна администрација (СИПУ) од Шведска.

Red Bull

Red Bull

Red Bull Energy Drink is a functional beverage providing various benefits. Its effects are recognized throughout the world by top athletes, busy professionals, college students and travelers.

Горска

Горска

Приказната за ГОРСКА вода започнува на врвовите на планината Кожуф, во срцето на нејзината чиста и недопрена природа. Истражувањата покажаа дека со векови старите извори, чии корени се длабоко во мермерните и гранитни планински карпи, ја собирале водата во подземните природни планински резервоари. Токму таква, скриена од човековиот поглед и допир, овој дар создаден од природата ние ви го донесовме Вам.

ПОЦ

ПОЦ

ЈП ПАРКИНЗИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР- Скопје, со цел задоволување на потребите на граѓаните и пред се во пресрет на нивните барања, имајќи ја во предвид нивната економско-социјална положба, го развива и понатаму ќе го усовршува пакетот на услуги и цени кој го нуди, истовремено имајќи ја пред себе и визијата на ова претпријатие да прерасне во предводник во дејноста која ја врши и секако да ја оправда основната цел за сопственото постоење. На граѓаните на Општина Центар кои имаат сопствен паркинг простор (гаража, подземен или надземенпростор) ЈП ПАРКИНЗИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР им овозможува непречен влез до својот паркинг простор.