Now loading.
Please wait.

+389 2 3280-919

info@nexus-esport.com

Правила

ПочетнаПравила
ПочетнаПравила

ПРАВИЛА

Официални правила за нашите турнири. Сите правила се поделени во категории и за секоја категорија има детално образложено што е дозволено а што не. Исто така Nexus како организација го задржува правото на дополнување и измени на правилата со претходно информирање на натпреварувачите.

 

Основни правила

Основни правила за форматот на турнирите, тимовите, конфигурациите и сл.

Counter Strike Global Offencive

Официални правила за CS:GO

League of Legends

Официални правила за LoL